19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUnde au avut loc două cutremure de intensitate mică în România

Unde au avut loc două cutremure de intensitate mică în România

Primul seism s-a produs la ora 23.19 în Transilvania, județul Covasna. A avut magnitudinea 2.6 și s-a produs la adâncimea de 97 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor: 72 km NE de Brașov, 74 km SV de Bacău, 122 km N de Ploiești și 145 km NV de Galați.

La ora 7:01 un alt cutremur s-a produs în Muntenia, la Brăila, la adâncimea de 15 km, potrivit Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor: 13 km S de Brăila, 33 km S de Galați, 117 km NV de Constanta, 160 km E de Ploiești.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă