12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleLiga Campionilor: Șahtior - Bayern 0-0, după un meci cu multe galbene...

Liga Campionilor: Șahtior – Bayern 0-0, după un meci cu multe galbene și o eliminare. Lucescu speră la calificare

Şahtior Donţek, antrenată de Mircea Lucescu, a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul de pe teren propriu cu Bayern Munchen, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Mircea Lucescu încă mai poate spera la calificarea în sferturile Ligii Campionilor, cu toate că Șahtior a întâlnit unul dintre cele mai puternice cluburi din lume, Bayern Munchen. Nemții au fost mai periculoși în prima parte, însă în repriza a doua au scăzut ritmul, dar ocaziile au lipsit și în tabăra lui Lucescu.

Bayern a evoluat în 9 oameni din minutul 65, când Xabi Alonso a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe. Mijlocaşul spaniol se afla la meciul cu numărul 100 în Liga Campionilor. Ibericul a fost eliminat chiar de un conațional de-al său, centralul partidei fiind Alberto Undiano Mallenco.

Mallenco a dat nu mai puțin de 8 cartonașe galbene, printre care și cele două care au dus la eliminarea lui Alonso. Elevii lui Lucescu au văzut doar trei galbene. 

Echipa folosită de Mircea Lucescu: Piatov – Srna, Kucher, Rakitskiy, Sevciuk – Fred, Fernando, Costa (Marlos '78), Teixeira, Taison (Wellington '84) – Adriano (Gladki '89).

Josep Guardiola a trimis în teren următoarea formulă: Neuer – Rafinha, Boateng, Alaba, Bernat – Schweinsteiger, Alonso – Ribéry, Götze (Lewandowski '75), Robben – Müller (Badstuber '70).

Partida retur este programată la 11 martie.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă