21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAutodenunțul unui șofer! Polițiștii au luat în serios anunțul de pe parbrizul...

Autodenunțul unui șofer! Polițiștii au luat în serios anunțul de pe parbrizul unui conducător de tir

Un șofer de TIR din Timiș, care avea o plăcuță în parbriz cu mesajul „am darul băuturii” chiar a fost prins băut la volan.

„Motanul cu clopoței. Șoferul unui autocamion, care circula prin județul Timiș avea o plăcuță, pe cât de interesantă, pe atât de nepotrivită pentru cineva care conduce.

În urmă cu câteva ore, polițiștii au efectuat semnal de oprire unui autotren, în orașul Jimbolia, însă conducătorul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea”, se arată într-o postare a Poliție Române.

Uluitor este faptul că șoferul avea o plăcuță pe care scria „Am darul băuturii”.

„Colegii noștri au reușit să îl oprească la câteva străzi distanță. Au stabilit că este vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din Biled, județul Timiș.

Și dacă tot „se lăuda” că are „darul băuturii”, colegii au hotărât să-l testeze, iar rezultatul a fost pe măsură, respectiv 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat”, mai spun polițiștii.

Șoferul a primit amendă și i s-a întocmit dosar penal
Sursa citată mai arată că polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, sub influența alcoolului.

„De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă de 580 de lei, pentru neoprire la semnalul polițiștilor.

Cele mai citite

Meme Stoica a stabilit cine e cel mai bun atacant român. “El e!”

FCSB este noua campioană a Superligii. Echipa patronată de Gigi Becali a câștigat titlul, după ce a învins-o pe Farul lui Hagi, scor 2-1. David...

Ciolacu și ceilalți lideri PSD au lansat-o pe Firea spre Primăria Capitalei. Administrația nu trebuie să aibă culoare politică, susține premierul Ciolacu

Senatoarea Gabriela Firea, șefa filialei PSD București, s-a înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general al Capitalei, avându-i alături la acest eveniment...

Scrima românească, reprezentată la Paris! Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice

Floretista Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a câştigat concursul desfăşurat sâmbătă la turneul preolimpic de scrimă de...
Ultima oră
Pe aceeași temă