13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleMihai Teja, numit în locul lui Moldovan la naționala de tineret a...

Mihai Teja, numit în locul lui Moldovan la naționala de tineret a României

Tehnicianul Mihai Teja a fost numit în funcția de selecționer al echipei naționale de tineret a României. Teja îi va lua locul lui Viorel Moldovan, numit secund la prima reprezentativă.

Viorel Moldovan a condus reprezentativa Under 21 în perioada iulie – octombrie, după care a fost cooptat în staful echipei naționale de seniori, ca antrenor secund.

Teja a ocupat postul de antrenor principal la o singură echipă în cariera sa, Universitatea Cluj, acolo unde a antrenat între 24 octombrie 2013 și 5 septembrie 2014. Marea sa realizare este salvarea de la retrogradare a clubului. În cele 30 de partide în care a fost principal Teja a înregistrat 14 victorii, 5 egaluri și 11 înfrângeri.

În vârstă de 36 de ani, Teja și-a început cariera în 2006, ca secund la FC Vaslui. El a mai ocupat același post la Dinamo, Steaua, Khazar Lankaran, Standard Liege și Astra Giurgiu.

Noul selecționer al reprezentativei Under 21 a României va debuta la 13 noiembrie, de la ora 13.00, când echipa de tineret va disputa un meci amical, la Belgrad, contra selecționatei similare a Serbiei.

Cele mai citite

Polonia investește în securizarea şi întărirea frontierei estice. “Am luat decizia de a investi 10 miliarde de zloţi”

Prim-ministrul Donald Tusk a anunțat sâmbătă că Polonia va aloca peste 2 miliarde de euro pentru consolidarea și securizarea frontierei sale estice, aceasta fiind...

Opt activiști pentru climă au fost arestați pe aeroportul din Munchen după ce au pătruns pe pista lui

Aeroportul din Munchen s-a confruntat cu perturbări semnificative sâmbătă dimineața, când activiștii pentru climă din cadrul mișcării Last Generation au pătruns în incinta aeroportului...

VIDEO. Andreea Marin a dezvăluit secretul prin care își ține soțule aproape: “Construim în continuare”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu alcătuiesc unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, evitând expunerea excesivă în mediul public și preferând să-și...
Ultima oră
Pe aceeași temă