12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialBacău: Accident groaznic. Un bărbat a murit după ce a fost lovit...

Bacău: Accident groaznic. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un TIR şi un microbuz

Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, a murit în timp ce traversa DN 11 în zona localităţii Poiana Sărată din judeţul Bacău, după ce a fost lovit de un TIR, fiind apoi strivit între autotren şi un microbuz staţionat. Omul încerca să ajungă la locul unui accident produs anterior, scrie Mediafax.

Primul accident s-a produs după ce microbuzul a derapat pe carosabilul alunecos şi a lovit un şofer de 54 de ani din Covasna, aflat lângă maşina sa, în afara şoselei, el suferind o fractură la un picior.

Poliţiştii le-au întocmit dosare penale şoferului de microbuz – pentru vătămare corporală din culpă şi conducătorului autotrenului, un bărbat de 42 de ani din Comăneşti, pentru ucidere din culpă.

Bărbatul din Covasna, rănit în primul accident, a fost transportat la Spitalul Municipal Oneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă