17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Milionarul american Robert Durst, arestat la 35 de ani de la...

VIDEO. Milionarul american Robert Durst, arestat la 35 de ani de la prima crimă. Ce dovadă l-ar putea trimite după gratii

Milionarul american, Robert Durst, suspectat de uciderea a trei persoane, a făcut o mărturisire accidentală în timpul filmării unui documentar HBO. Fiul mogulului industriei imobiliare americane Seymour Durst a mărturisit într-o toaletă, unde nu știa că este auzit, că a omorât cele trei persoane, informează Daily Mail.

Citește și: Dezvăluiri UIMITOARE. Ce program de reabilitare a urmat fiul actorului Liam Neeson după moartea mamei

După ce s-a încheiat interviul filmat pentru documentrul HBO, Robert Durst s-a dus la baie cu microfonul încă prins de haine. Astfel, microfonul a înregistrat mesajul incoerent pe care criminalul l-a șoptit pentru sine.

„Asta a fost. Ești prins. Ai dreptate, desigur. Dar, nu îți poți închipui. Arestați-l! Nu știu ce este în casa asta. Oh, vreau asta. Ce dezastru! El a avut dreptate. Eu am greșit. Am probleme cu întrebarea. Ce naiba am făcut? I-am omorât pe toți, bineînețes”, a spus criminalul.

Durst a fost arestat marți, într-un hotel din New Orleans, cu acuzație de ucidere a unei prietene de familie. Femeia ar fi știut că Durst și-a omorât soția și ar fi fost o amenințare pentru libertatea criminalului.

Robert Durst mai era suspectat și de uciderea unui bărbat în vârstă de 55 de ani, care a murit împușcat în spatele capului.

Citește și: Ce crede Clint Eastwood despre filmul „American Sniper”

În plus, moștenitorul unei averi de 100 de milioane de dolari, Durst a recunoscut că și-a omorât  un vecin în anul 2001 și că i-a mutilat cadavrul pe care l-a pus în saci și l-a aruncat în estuarul Galveston Bay. Însă, Durst a scăpat de închisoare, pentru că a spus că a fost un caz de legitimă apărare.

Imediat după crimă, Durst s-a mutat în Texas, unde a pretins că este o femeie mută, cu numele de Dorothy Ciner.

Durst va merge la tribunal luni, în New Orleans. Însă, se așteaptă ca procesul să se desfășoare în Los Angeles, unde a fost dat mandatul de arestare.

Avocatul lui Durst a spus că acuzatul este de acord să fie judecat în Los Angeles.

FBI a transmis că bărbatul, în vârstă de 71 de ani, ar fi plănuit să fugă din Statele Unite, în Cuba, pentru că l-au găsit într-un hotel în care s-a cazat cu documente false.

Citește și: Celebra trupă americană Toto, în doliu

Producătorii documentarului nu au dat poliției înregistrarea imediat după încheierea filmărilor, pentru că nu erau siguri dacă înregistrarea ar putea fi folosită ca probă în instanță, devreme ce a fost făcută în baie, unde inculpatul avea dreptul la intimitate.

Fratele criminalului, Douglas Durst, cel care a moștenit compania de succes a familiei, a spus că familia s-a simțit ușurată când a auzit despre arest și recunoscătoare fiecărei persoane care a ajutat la arestarea acestuia.

„Sperăm că va plăti, în sfârșit, pentru tot ce a făcut”, a spus Douglas.

Când Robert Durst avea vârsta de șapte ani, mama lui s-a sinucis. Femeia s-a aruncat de pe o clădire. Tatăl criminalului a murit în anul 1995 și i-a lăsat moștenire întreaga afacere fratelui criminalului, Douglas.

Totuși, Robert Durst a moștenit o avere de 100 de milioane de dolari.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă