21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialUn bărbat cu simptome de Ebola, testat într-un spital din Praga

Un bărbat cu simptome de Ebola, testat într-un spital din Praga

Un bărbat ceh, care s-a întors recent din Liberia, este testat într-un spital din Praga deoarece prezintă simptome de Ebola, informează Agerpres.

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fost izolat în spitalul Bulovka din capitala cehă, iar probele prelevate au fost trimise la un laborator din Berlin, urmând ca vineri să fie cunoscute rezultatele, a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Virusul Ebola, care se răspândește prin contact direct cu fluide de la o persoană infectată, a provocat moartea a aproximativ 4.000 de oameni în Africa de Vest, din martie de când a izbucnit epidemia.

Un cetățean britanic cu simptome ale virusului Ebola a murit joi în Macedonia. Autoritățile au anunțat că hotelul unde acesta a fost cazat a fost sigilat.

În Spania, șapte persoane au fost internate cu simptome de Ebola, dintre care un singur caz confirmat. Starea de sănătate a asistentei spaniole s-a înrăutățit joi.

Cele mai citite

Armata israeliană a lovit din nou fieful Hezbollah din Beirut

Armata israeliană a anunţat sâmbătă după-amiază o nouă lovitură asupra fiefului Hezbollah din Beirut, la o zi după un puternic bombardament asupra cartierului general...

Norvegia renunță la acordarea automată a azilului pentru refugiații ucraineni

Guvernul Norvegiei a anunțat vineri că încetează de îndată politica de acordare automată a azilului pentru refugiații ucraineni, marcând o schimbare semnificativă în abordarea...

Liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, eliminat de armata israeliană într-un atac aerian

Armata israeliană a anunțat sâmbătă că l-a eliminat pe liderul mișcării islamiste Hezbollah, Hassan Nasrallah, în urma unui atac desfășurat vineri asupra cartierului general...
Ultima oră
Pe aceeași temă