18.4 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE: Senatorii PSD Șerban Nicolae și Mihai Vifor, audiați în dosarul de...

UPDATE: Senatorii PSD Șerban Nicolae și Mihai Vifor, audiați în dosarul de șantaj al lui Traian Băsescu

UPDATE: Senatorul PSD Şerban Nicolae a venit, luni, în jurul orei 14.45, la Parchetul instanţei supreme, pentru a fi audiat în dosarul în care Gabriela Firea îl acuză pe fostul preşedinte Traian Băsescu de şantaj, informează Mediafax.

Şerban Nicolae nu a vrut să facă nicio declaraţie, referitoare la acest caz, la intrarea în sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).

UPDATE: Senatorul PSD Mihai Fifor a venit, luni, la Parchetul instanţei supreme, pentru a fi audiat în dosarul în care parlamentarul Gabriela Firea îl acuză pe fostul preşedinte Traian Băsescu de şantaj, informează Mediafax.

Vifor a ajuns în jurul orei la 12.45 la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), unde urmează să dea declaraţii în dosarul de şantaj, după ce avocatul Gabrielei Firea a solicitat audierea lui Fifor în calitate de martor.

La intrarea în sediul PICCJ, senatorul PSD nu a vrut să facă nicio declaraţie.

——–

Noi audieri au loc, luni, la Parchetul General în dosarul în care senatorul PSD Gabriela Firea îl acuză pe fostul președinte Traian Basescu de șantaj și amenințare, informează B1 Tv.

La sosirea la sediul Parchetului General avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaș, a refuzat să le dea detalii jurnaliștilor cu privire la audieri. 

”Este prima oară în viașa mea când refuz să răspund la întrebările presei și pentru asta vă cer scuze”, a spus Bolcaș. 

Întrebat dacă se teme să facă declarații, avocatul a răspuns: ”Nu, în niciun caz nu e teamă. La vârsta mea, între mine și Dumnezeu nu mai e nimeni”

Cele mai citite

VIDEO. Tenis sau fotbal? Al Nassr, victorie clară împotriva Al Wehda. Cristiano Ronaldo bifează al 66-lea hat-trick din carieră

Cristiano Ronaldo continuă să impresioneze în campionatul Arabiei Saudite, demonstrând încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din...

Mesajul de Paște al SRI-ului: “Nu credem până nu…”

Mesajul viral postat pe rețelele sociale de către Serviciul Român de Informații (SRI) în ziua de Paște a adunat rapid aprecieri și distribuiri. „Nu...

VIDEO REZUMAT. Petrolul Ploiești rămâne în Superliga. ”Lupii galbeni” au învins Oțelul lui Dorinel Munteanu

Într-o partidă din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal din România, Petrolul Ploiești a reușit să învingă echipa Oțelul Galați...
Ultima oră
Pe aceeași temă