17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE: Altercație la Severin. Un bărbat a ajuns la spital după ce...

UPDATE: Altercație la Severin. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în picior. Se află în stare critică

UPDATE 06.50 (joi): Bărbatul înjunghiat cu un cuţit în picior, în urma unei altercaţii, în Drobeta Turnu Severin, este în stare critică, fiind operat de o echipă ce medici de la Spitalul Judeţean din municipiu, agresorul, care a reuşit să fugă imediat după comiterea faptei, nefiind încă prins de către poliţişti.

—–

Scandal la Drobeta Turnu Severin, Un bărbat în vârstă de 39 de ani a ajuns la spital, miercuri seară, după ce a fost înjunghiat în picior de un alt bărbat neidentificat încă de poliţişti. Altercaţia a avut loc într-o zonă frecventată de persoane care schimbă valută în mod neautorizat, din Drobeta Turnu Severin, informează Mediafax.

Incidentul a fost semnalat la 112, miercuri seară, în jurul orei 19:00, o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean Mehedinţi preluând de pe Bulevardul Revoluţiei, în proprierea unui centru comercial din Drobeta Turnu Severin, un bărbat înjunghiat în picior.

Primele informaţii arată că bărbatul a fost înjunghiat cu un cuţit în zona femurală, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Altercaţia s-a produs între victimă şi un alt bărbat într-o zonă frecventată de persoane care schimbă valută în mod neautorizat, din Drobeta Turnu Severin.

După ce l-a înjunghiat pe bărbatul în vârstă de 39 de ani, agresorul a fugit, acesta nefiind încă identificat.

La faţa locului se află mai multe echipaje de Poliţie care au încercuit zona în care s-a produs altercaţia şi au deschis o anchetă pentru identificarea şi prinderea agresorului.

Cele mai citite

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...

Ministerul Finanţelor a planificat împrumuturi de la băncile comerciale în valoare de 6 miliarde de lei

Ministerul Finanţelor a planificat să se împrumute, luna aceasta, cu aproape 6 miliarde de lei de la băncile comerciale. Suma este mai mică cu...

Grupul România Liberă se alătură boicotului împotriva ”Clubului de Presă”

Recent, Grupul România Liberă, care cuprinde atât ziarul România Liberă cât și Academia Cațavencu, a decis să se distanțeze de controversatul ”Club de Presă”...
Ultima oră
Pe aceeași temă