25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleReghecampf, aproape de o calificare în finala Ligii Campionilor Asiei, cu Al-Hilal

Reghecampf, aproape de o calificare în finala Ligii Campionilor Asiei, cu Al-Hilal

Laurențiu Reghecampf este la un pas de finala Ligii Campionilor AFC (Asia). Echipa pe care o antrenează, Al-Hilal, dispută, marți, returul din semifinalele acestei competiții, împotriva formației Al-Ain. În tur, arabii lui Reghecampf s-au impus cu 3-0 pe propriul teren.

Reghecampf, care a dus-o pe Steaua până în grupele Ligii Campionilor, în 2013, este aproape de ultimul act versiunii asiatice a celei mai râvnite competiții din lume. Meciul cu Al-Ain este cu siguranță cel mai important pentru antrenorul român de când a preluat conducerea Al-Hilal, pe data de 27 mai.

Pentru a fi stimulați, atât Reghecampf, cât și jucătorii, au primit fiecare câte 10.000 de dolari din partea prințului Al-Waleed bin Talal, înaintea returului cu Al-Ain.

În cealaltă semifinală joacă FC Seul și Sydney Wanderers, echipa care a contribuit decisiv la revoluționarea fotbalul din Australia.

Al-Hilal este pe locul doi în campionatul din Arabia Saudită, după Al-Ittihad, formație care a încercat în ultima vreme să-și asigure serviciile lui Victor Pițurcă. 

Cele mai citite

Cetățenii UE consideră dezastrele naturale o amenințare mai mare decât un eventual război

Cetățenii din mai multe țări membre UE consideră că dezastrele naturale legate de climă reprezintă o amenințare mai mare decât un eventual război. Acest punct...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...
Ultima oră
Pe aceeași temă