16.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleTamaș s-a accidentat și ar putea rata meciurile României cu Ungaria și...

Tamaș s-a accidentat și ar putea rata meciurile României cu Ungaria și Finlanda

Gabriel Tamaș s-a accidentat în meciul echipei sale, Watford, cu Bournemouth, scor 1-1 și ar putea lipsi de pe teren o perioadă îndelungată. Românul a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior.

Accidentarea lui Tamașă a fost anunțată de clubul din Premiership, a doua ligă britanică, pe site-ul propriu. Diagnosticul, care l-ar putea ține chiar și câteva luni în afara terenului, a fost stabilit după ce Tamaș a  fost supus unei investigaţii RMN.

El s-a accidentat în minutul 32 al meciului Watford-Bournemouth, care a avut loc duminică și s-a încheiat la egalitate. Românul era la cel de al zecelea meci al său pentru echipa Watford, el semnând cu britanicii în această vară.

Gabriel Tamaş, 30 de ani, este unul dintre jucătorii preferați ai lui Pițurcă, selecționerul folosindu-l în victoria tricolorilor cu Grecia, scor 1-0. Tamaș este inclus și pe lista preliminară a stranierilor pentru meciurile cu Ungaria şi Finlanda.

Medicii britanici vor stabili în continuare perioada de recuperare de care are nevoie Tamaș, însă având în vedere accidentarea sa românul va rata următoarele două partide ale naționalei.

Cele mai citite

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

Mircea Geoană critică dur sistemul de vot din România: Este cel mai primitiv din toată Europa

Sistemul de vot din România este cel mai primitiv din toată Europa a declarat, sâmbătă, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, la Congresul...

Mai mult de 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România

Cel puțin 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România. Ei au murit în încercarea de a...
Ultima oră
Pe aceeași temă