15 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăLifestyleFC Brașov- Concordia Chiajna 4-1, în etapa a VII-a a Ligii Întâi

FC Brașov- Concordia Chiajna 4-1, în etapa a VII-a a Ligii Întâi

FC Brașov a învins, cu 4-1, formaţia Concordia Chiajna, în primul meci din runda a şaptea a Ligii Întâi. Adrian Cristea a ratat o lovitură de pedeapsă.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Constantinescu '15, '48, Grigorie '33 din penalti şi Leko '53, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Boldrin, în minutul 86, potrivit Mediafax.

În minutul 90+2,  Adrian Cristea,  aflat la primul meci pentru Concordia, a ratat un penalti acordat pentru un fault comis de Constantinescu asupra lui Dina.

FC Braşov: Iacob – Vagner (L. Ganea '50), Machado, Leko, Serginho – Enceanu (Buga '76), Bruno Madeira, Aganovici, Ciocâlteu (Ţâră '71) – Grigorie – Constantinescu. Antrenor: Adrian Szabo.

Concordia Chiajna: Râmniceanu – Maftei, Dulgherov, Martins, Bucurică – Lovin, Boldrin – Băjenaru (Pena '46), Purece (Florea '54), Stan (Ad. Cristea '73) – Dina. Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Serginho '76, Aganovici '86, Constantinescu '90 / Maftei '33, Lovin '35, Boldrin '42.

Arbitri: Adrian Comănescu (central) – Ovidiu Artene, Marius Badea (asistenţi) – Florin Andrei (rezervă).

Observatori: Patriţiu Abrudan, Constantin Stătescu.

 

Cele mai citite

Ziua Europei: Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru

Arcul de Triumf va fi iluminat joi, de Ziua Europei, în albastru, a anunțat Primăria Capitalei. Alte manifestări dedicate Zilei Europa vor avea loc...

Kosovo are dificultăți în aderarea la Consiliul Europei

Prim-ministrul din Kosovo, Albin Kurti, a criticat miercuri condiţiile de aderare la Consiliul Europei, în special crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sârbă,...

Trump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin, pentru că vremea a fost cam Stormy

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Omul care a anunțat că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, Donald Trump, regretă că nu a...
Ultima oră
Pe aceeași temă