12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialClasamentul WTA înainte de Roma: Luptă strânsă între Halep și Șarapova, Begu...

Clasamentul WTA înainte de Roma: Luptă strânsă între Halep și Șarapova, Begu continuă ascensiunea

Clasamentul WTA, actualizat luni, păstrează ordine mondială de la vârful tenisului feminin, cu Simona Halep și Maria Șarapova ducând o luptă strânsă pentru poziția a doua. O altă româncă, Irina Begu, continuă să urce în clasament.

Clasament WTA TOP 5: Serena Williams (10.156), Simona Halep (7.115), Maria Șarapova (6.915), Petra Kvitova (6.670), Caroline Wozniacki (4.940).

Lupta dintre Halep și Șarapova a devenit una din ce în ce mai crâncenă, rusoaica apropiindu-se la 200 de puncte în spatele româncei. Cu toate că Simona spune cu fiecare ocazie că nu este o prioritate pentru ea dacă Șarapova o depășește sau nu, poziția în clasament ar putea reflecta nivelul tenisului practicat de aceasta, capitol pe care românca vrea să-l îmbunătățească permanent.

Citește și Roma 2015: Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2. Primul duel între cele două

Irina Begu, a doua rachetă a României, a urcat pe cea mai bună poziție din cariera sa, locul 31 mondial, o ascensiune de 6 locuri. Irina este urmată în clasament de româncele: Monica Niculescu (67 WTA, -5), Alexandra Dulgheru (72 WTA, -1), Andreea Mitu (101 WTA, +1).

Simona Halep, Irina Begu și Alexandra Dulgheru își vor putea îmbunătăți performanțele în cadrul turneului de la Roma, care a debutat luni și în care toate cele trei vor evolua pe tabloul principal.

Citește și Testul final pentru Halep, înaintea Roland Garros

 

Cele mai citite

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...

METEO. Mai multe județe afectate de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben pentru intensificări ale vântului, valabilă în următoarele ore, pentru nouă județe și Municipiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă