22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialZeci de amenzi, în trei zile, date de polițiștii români și bulgari,...

Zeci de amenzi, în trei zile, date de polițiștii români și bulgari, în cadrul unei acțiuni comune

Poliţiştii români, împreună cu cei bulgari au aplicat 145 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat o infracţiune, în trei zile, în urma acţiunii comune desfăşurate pe teritoriul României şi al Bulgariei, pentru siguranţa traficului rutier. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 24 de permise de conducere.

”În perioada 15 – 17 august a.c., în intervalul orar 14.00 – 21.00, Poliţia Română, prin Direcţia Rutieră din cadrul I.G.P.R. şi partenerii bulgari au continuat să acţioneze, simultan, pe teritoriul celor două state, pentru siguranţa traficului rutier.

Astfel, în această perioadă, 20 de poliţişti români şi 11 poliţişti bulgari au acţionat în judeţele Călăraşi, Constanţa, Dolj şi Giurgiu, controlând 310 autovehicule, dintre care 197 înmatriculate în România şi 98 în Bulgaria.

În urma controalelor, pe teritoriul României a fost constatată o infracţiune şi au fost aplicate 113 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 20.000 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, au fost reţinute 24 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce”, informează IGPR într-un comunicat de presă.

Simultan, pe teritoriul Bulgariei, au acţionat 7 poliţişti bulgari şi 5 poliţişti români. Au fost controlate 53 de autovehicule, dintre care 15 înmatriculate în Bulgaria şi 32 înmatriculate în România, fiind aplicate 12 sancţiuni, în valoare de 600 de leva.

Cele mai citite

Guvernul dă undă verde noilor reglementări pentru emitenții de instrumente financiare

Noul cadru legislativ oferă protecție și încredere investitorilor și facilitează accesul la capital pentru companii Proiectul a fost elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară și...

Tensiunea mică: cauze, simptome și tratament

Tensiunea arterială reprezintă forța cu care sângele împinge împotriva pereților arterelor atunci când este pompat de inimă. Dacă valorile sale scad sub 90/60 mmHg,...
Ultima oră
Pe aceeași temă