18.4 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialTraian Băsescu: Nu mi-e teamă ca voi fi arestat

Traian Băsescu: Nu mi-e teamă ca voi fi arestat

Traian Băsescu a declarat duminică seara, referitor la deschiderea dosarelor în cazul său, care inițial au fost închise, că Tiberiu Nițu a început să fie vânător de fost președinte, potrivit B1 TV. 

"Nu îmi este teamă că voi fi arestat. Nu îmi e frică de evoluţia dosarelor. E o vânătoare, iar eu am mai trecut prin asta. Știam că Nițu este vânător de teroriști la Revoluție. Acum văd că a început să fie vânător de fost președinte. Mie personal mi se pare o exagerare ca după ce aceste dosare au fost închise nu pentru imunitatea președintelui, ci pentru inexistența faptei", a explicat fostul şef de stat.

Totodată, fostul preşedinte a arătat că Niţu îşi mai doreşte un mandat. 

"Premierul a spus și ieri că așteaptă breaking news în care Băsescu să intre la pușcărie alături de Udrea, a spus și la o mare adunare acum o săptămână. Și Nițu nu e omul care să nu fie recunoscător omului care l-a propus. Probabil mai vrea un mandat și trebuie să fie atent că de la guvern se fac nominalizările pentru procuror general”, a subliniat Băsescu. 

De asemenea, Traian Băsescu a arătat că acest lucru nu înseamnă că Justiţia nu funcţionează ci că sunt oameni în interiorul sistemului care încă sunt dispuşi să asculte ordinele unui politician pentru a fi promovaţi. 

În ceea ce priveşte dosarul Flota, fostul şef de stat a arătat că dosarul este închis, dar a apreciat că poate fi redeschis. 

"Din ce ştiu eu dosarul Flota e închis, dar se poate redeschide. Nici măcar nu îmi este frică de evoluția dosarelor, fie că e vorba de dosarul Mihăileanu, dosarul cu pământul, cu spălarea de bani sau orice alt dosar. Știu că întotdeauna am respectat legea", a subliniat fostul preşedinte. 

 

Cele mai citite

Polonia primește în anul 2024 primul avion F-35. România se pregătește să semneze contractul cu SUA

Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țări în anul 2024 iar România se pregătește să semneze un contract...

VIDEO. Inundațiile pun stăpânire pe Brazilia. Bilanțul se ridică la 75 de morți

Bilanțul victimelor ploilor abundente care au provocat inundații în statul brazilian Rio Grande do Sul din sudul țării a crescut la cel puțin 75...

Rusia – Ucraina, ziua 781. Rusia susține că “Formula de pace” va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina

"Formula de pace" va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina, susține purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria...
Ultima oră
Pe aceeași temă