23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCât a costat ţinuta lui Carmen Iohannis pentru „Bookfest”

Cât a costat ţinuta lui Carmen Iohannis pentru „Bookfest”

Soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, s-a prezentat la Salonul Internațional de Carte „Bookfest” într-o ţinută semnată de designerul de modă Alexandru Ciucu şi casa de modă Salvatore Ferragamo. Rochia, sandalele şi poşeta au costat peste 3.000 de euro.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu ţinuta soţiei preşedintelui, Carmen Iohannis, la festivalul de carte Bookfest.

Rochia, în nuanţe de gri perlat şi alb, cu mâneci scurte şi croială şic, este creaţia designerului care lucrează şi pentru Casa Regală, Alexandru Ciucu.

“Am muncit două săptămâni, zeci de ore, la creaţia Primei Doamne. Este o onoare pentru mine. Am folosit materiale de cea mai bună calitate. Eu am făcut doar rochia, accesoriile le avea deja”, a declarat designerul pentru click.ro.

Deşi Ciucu nu a vrut să dezvăluie preţul rochiei, acesta s-ar situa între 1.300 de euro şi 3.000 de euro, potrivit unor surse.

Sandalele din piele perforată, închise pe gleznă, fac parte din creaţiile casei de modă Salvatore Ferragamo şi costă în jur de 750 de euro. Poşeta, tot o creaţie Ferragamo, costă aproape 1.200 de euro.

Prin urmare, numai aceste trei piese, fără bijuteriile purtate de Prima Doamnă, au costat aproximativ 3.240 de euro, echivalentul a 14.256 de lei.

Citeşte şi: FOTO. Iohannis și-a lansat noua carte la Bookfest. Ce spune șeful statului despre campania electorală

Președintele Klaus Iohannis și-a lansat, sâmbătă, volumul „Primul pas”, la Salonul Internațional de Carte „Bookfest”.  Șeful statului a vorbit despre campania electorală, despre care spune că nu a fost o experință plăcută și în care s-au aruncat ”găleți cu lături asupra candidaților”, mai ales asupra lui.

Cartea reprezintă continuarea volumului „Pas cu pas”, bestsellerul absolut al anului 2014, care s-a vândut în 130.000 de exemplare

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă