12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialUn adolescent a fost găsit electrocutat în Portul Constanța

Un adolescent a fost găsit electrocutat în Portul Constanța

Un adolescent de 15 ani este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce a fost găsit electrocutat în triajul CF, din Portul Constanța, informează Mediafax.

Băiatul, în vârstă de 15 ani a fost găsit, miercuri, în triajul CF Port B de către un agent de pază, care a alertat imediat autoritățile, potrivit reprezentanților Poliției Transporturi Maritime.

Acolo au ajuns polițiști și un echipaj de la Ambulanță, adolescentul fiind găsit pe platforma unui vagon-cisternă aflat în conservare.

El avea urme vizibile de electrocutare, dar era conştient. Cadrele medicale i-au acordat băiatului primul ajutor, după care l-au transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a rămas internat, în stare gravă.

Polițiștii de la Transporturi Maritime au deschis o anchetă pentru a stabili ce căuta adolescentul în triajul CF Port și cum a avut loc accidentul.

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă