17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialVrei să-ți vezi soțul fericit? Iată ce trebuie să îi spui mereu

Vrei să-ți vezi soțul fericit? Iată ce trebuie să îi spui mereu

Câteva cuvinte de apreciere și un ”te iubesc” fac minuni într-o relație de lungă durată, arată specialiștii de la Yahoo Shine.

Ești în formă/arăți bine. A început să facă mai multe exerciții fizice? Chiar dacă nu se văd rezultatele, niște încurajări nu strică niciodată.

Mulțumesc! Un studiu realizat de cercetătorii din California a arătat că persoanele care se simt apreciate de partenerii lor sunt mai amabile cu perechea, așa că, data viitoare când soțul tău îți face o surpriză plăcută, nu uita să îi mulțumești.

Te iubesc! Nu vreo prescurtare sau un emoticon trimis pe telefon, ci chiar ”te iubesc!”.

Sunt mândră de tine. Mai cu seamă dacă aveți copii, este bine să-i arăți că el nu este pe locul doi și încă se mai bucură de atenția ta.

A fost distractivă ieșirea cu tine. Încearcă să îți găsești timp pentru o cină în doi, un film la cinematograf sau orice activitate vă face plăcere. Și nu uita să-i amintești că te-ai simțit bine cu el.

Mă poți ajuta cu asta? Chiar dacă te descurci singură, din când în când, cere-i ajutorul, să se simtă util.

De asemenea, nu uita să îl săruți în fiecare zi și să îi amintești, măcar din când în când, lucrurile pe care le iubești la el.

Cele mai citite
00:01:06

Indonezia: O nouă erupție a Muntelui Ruang și închiderea unui aeroport internațional învecinat

Muntele Ruang, un vulcan din nordul Indoneziei, a erupt de mai multe ori marți, conform Agenției de Vulcanologie a arhipelagului, provocând evacuări, închiderea unui...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă