15 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialArtista Oana Radu a dezvăluit că nu consumă niciodată mâncăruri cu sos

Artista Oana Radu a dezvăluit că nu consumă niciodată mâncăruri cu sos

Artista Oana Radu, care a reușit să slăbească peste 50 de kilograme într-un an de zile, a dezvăluit că nu consumă niciodată mâncăruri cu sos.

„E bine să mănânci cu sos dacă-ți permite corpul. Cum mie nu-mi permite, nu mănânc sos. Eu chiar mănânc multe lucruri, dar nu sos”, a spus Oana Radu într-un interviu la Kiss FM.

Tânara artista a povestit că a lansat piesa 'Tu', care se află în toate topurile muzicale românești, abia după ce a slăbit, deși aceasta era gata cu mult timp înainte.

„Piesa mea a fost gata încă de anul trecut, pe vremea aceasta, când aveam 120 de kilograme, lucru care, din păcate, m-a împiedicat să-mi lansez piesa, pentru că așa merg lucrurile în România. Și atunci am așteptat, am luptat și acum am reușit” a declarat ea.

„Tu ești un fel de boxer, pentru că numai ei n-au voie să se urce în ring până n-au greutatea potrivită”, a observat Fințescu zâmbind.

„Din păcate, cred că toți cei care vor să apară pe scenă sunt boxeri” a răspuns Oana, adăugând în glumă că, până acum, nimeni n-a făcut-o knock-out și nici ea n-a făcut pe nimeni knock-out.

Cele mai citite

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...
Ultima oră
Pe aceeași temă