18.9 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPatru victime, printre care doi copii, după ce un autoturism s-a răsturnat...

Patru victime, printre care doi copii, după ce un autoturism s-a răsturnat pe DN 2A

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei maşinii din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoseaua fiind umedă.

“Un bărbat, de 47 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, în afara localităţii Hârşova, dinspre Hârşova către Constanţa şi ajungând la km 140, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către dreapta şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, a pasagerei dreapta faţă, de 32 de ani şi a pasagerilor spate, doi minori, de 4, respectiv 10 ani”, a informat IPJ.

La faţa locului s-au deplasat patru echipaje medicale, victimele fiind transportate cu diverse traumatisme la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa.

Cele mai citite

Benzina a ajuns mai scumpă decât motorina. Cât costă un litru de combustibil la pompă

În urmă cu doar câteva luni şoferii care alimentau cu motorină plăteau per litru cu 75 de bani în plus faţă de cei care...

Piedone nu se poate retrage repede, pentru că se vrea bărbat în toată Firea

Ilustrație: Marian Avramescu Candidatul independent pentru funcția de primar general al Capitalei, dar totuși dependent de vaccin anti-varan, Cristian Popescu – Piedone, vrea să...
Ultima oră
Pe aceeași temă