26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialACCIDENT pe șantierul autostrăzii A1. Cine l-a provocat

ACCIDENT pe șantierul autostrăzii A1. Cine l-a provocat

Șapte persoane au fost rănite, miercuri, după ce șoferul unui autoturism a intrat pe o porțiune a autostrăzii Nădlac-Arad unde au loc lucrări și a lovit un uilaj în care se aflau mai mulți muncitori. Incidentul a fost catalogat drept accident de muncă, informează Mediafax.

Potrivit șefului Poliției Autostrăzi Vest, Teodor Tudur, șapte persoane au fost rănite, în urma unui incident care a avut loc pe autostrada A1 între Pecica și Arad, pe o porțiune care nu este deschisă traficului, fiind în fază finală de construire.

Citește și: Doi copii şi mama lor, la spital după un accident cu o maşină a Administraţiei Penitenciarelor

Conform sursei citate, un autoturism Volkswagen cu numere de Bulgaria, în care se aflau trei români, a intrat pe drumul aflat în lucru și a lovit la un moment dat un utilaj în care se aflau patru muncitori care lucrau la autostradă.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe câmp, iar utilajul s-a izbit de bara de protecţie de pe marginea autobenzii.

Cele șapte persoane aflate în cele două vehicule au fost rănite și transportate la spital, două fiind descarcerate de un echipaj trimis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Citește și: Accident în lanţ pe Şoseaua Alexandriei din Bucureşti

Medicii Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, unde au ajuns răniții, spun că doi dintre aceștia, între care o fată, au răni grave, precum fracturi și leziuni interne.

Potrivit polițiștilor, șoferul mașinii cu numere de Bulgaria a ingnorat toate indicatoarele care interzic accesul în zona șantierului autostrăzii, acesta urmând să fie cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Polițiștii mai spun că evenimentul nu este catalogat drept accident rutier, ci accident de muncă, astfel că și insectorii de muncă din Arad au început o anchetă.

Cele mai citite

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...
Ultima oră
Pe aceeași temă