12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăTechCum vede Elena Udrea numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia spionilor

Cum vede Elena Udrea numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia spionilor

La scurt timp de la ieşirea de la Secţia 2 de Poliţie, unde trebuie să meargă în fiecare zi de marţi şi vineri conform calendarului impus de instanţă, Elena Udrea a vorbit şi despre nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu pentru funcţia de director la Serviciului Român de Informaţii. În opinia sa, "cuplul Iohannis-Oprea este actuala putere politică".

"Mihai Răzvan Ungureanua fost şi propunerea preşedintelui Traian Băsescu pentru Serviciul de Informaţii Externe. Este o propunere politică. Aşa a considerat actuala putere, Klaus Iohannis şi premierul interimar", a declarat Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltării a mai spus că acestă propunere este şi test major pentru PSD deoarece trebuie să demonstreze că este în continuare cel mai important partid, "deşi sunt panicaţi de absenţa liderului".

"PSD trebuie să dea un test, să arate că mai este partidul care guvernează şi să arate că mai este principalul partid din România. Dar cu şeful partidului în Turcia, nu ştiu dacă mai este. Când îţi pleacă şeful partidului în Turcia şi nu se mai întoarce, cred că ceilalţi membri sunt panicaţi", a mai declarat Udrea.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă