13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Naștere cu peripeții în stația de tramvai

VIDEO. Naștere cu peripeții în stația de tramvai

O tânără de 28 de ani a născut, luni, într-o staţie de tramvai din Timişoara, după ce femeia a plecat de acasă pentru a merge cu tramvaiul la maternitate, potrivit Mediafax

Tânăra a născut rapid și a fost aistată de o femeie aflată în aceeași stație de tramvai. 

Sursă video: pressalert.ro

Mai mult, după ce a născut în stație, deoarece a intrat în travaliu și nu s-a mai putut urca în tramvai, ambulanța are trebuia să o ducă pe ea și pe copil la spital s-a defectat. Astfel, paramedicii, proaspăta mămică și bebelușul au așteptat un nou echipaj. 

“Echipajul a ajuns la fața locului în trei minute de la solicitare, însă femeia născuse deja. Medicii au urcat mama şi fetiţa nou-născută în ambulanţă, au tăiat cordonul ombilical al copilului și l-au aspirat”, a declarat Carmen Dehelean, director medical al Serviciului de Ambulanță Timiș.

Ambulanță defectă

Imediat după ce femeia și nou-născutul au fost preluați de ambulanță, ușa laterală a mașinii s-a defectat, nemaiputând fi închisă dn cauza blocării rolei, astfel că a fost chemată o a doua ambulanță pentru a-i transporta pe mamă şi pe copil, în siguranţă, spre maternitate.

“Li s-a stricat rola de la ușa laterală, astfel că au chemat o a doua ambulanță pentru a prelua mama și copilul și a-i transporta la maternitate”, a mai declarat Carmen Dehelean.

Potrivit medicilor, femeia nu era la prima naștere, acesta fiind cel de-al șaselea copil al său, iar pe ultimii patru îi născuse tot în ambulanță.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă