14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialTeatrul Tăndărică anunță noi surprize

Teatrul Tăndărică anunță noi surprize

Teatrul Țăndărică revine cu a doua parte a Festivalului Internațional “Teatru, stradă și copil”, care se va desfăşura în perioada 1-5 iulie, în Parcul Herăstrău și Anima Studio de Teatru și Artă Contemporană al Teatrului Țăndărică.

În cele 5 zile de festival pot fi vizionate spectacole de teatru pentru copii și pentru adulți, susținute de trupe din București și din străinătate. Teatrul Țăndărică, Teatrul Excelsior, companiile independente (Compania Qui Peut, Compania Mușchetarii) și Crina Zvobodă vor juca pentru cei mici cele mai iubite spectacole. Small Theatre Company din Vidin, Bulgaria, va susține în zilele de 3 și 4 iulie două reprezentații ale spectacolului „Din Turn”, o comedie ce discută raportul dintre omul con­temporan și natură într-un limbaj naiv și exuberant.

De asemenea, în cadrul Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil” se vor juca și spectacole pentru adulți precum: „Crina & Co in a Funny Show” – un spectacol interactiv, cu mult umor, „Punguța de doi bani” – spectacol care a primit premiul pentru cel mai bun spectacol de animaţie în cadrul Galei Absolvenților UNATC 2015 și „Play Shakespeare” – un spectacol nonverbal, o parabolă ce reinterpretează într-o cheie modernă mitul lui Hamlet și bine cunoscuta poveste a lui Romeo și a Julietei sale.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă