32.8 C
București
marți, 11 iunie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Ioan Rus, noul ministru al Transporturilor. Băsescu l-a avertizat: ”Mergeți într-un...

UPDATE. Ioan Rus, noul ministru al Transporturilor. Băsescu l-a avertizat: ”Mergeți într-un minister cu probleme”

UPDATE. Ioan Rus a depus jurământul pentru funcția de ministru al Transporturilor. Președintele i-a transmis felicitări și l-a avertizat că merge într-un minister cu probleme.

La ceremonia de învestitură au fost prezenți președintele Traian Băsescu, premierul  Victor Ponta, ministrul de Interne şi unii consilieri din Administraţia Prezidenţială. Rus a citit jurământul şi apoi a dat mâna cu preşedintele.

Președintele Traian Băsescu i-a urat succes în noul mandat, avertizându-l că „va merge într-un minister cu multe probleme”. 
 
„Vă atenționez că mergeți într-un minister cu multe probleme. Să fiți atent în mod deosebit la premisele de contracte ale Autostrăzii Comarnic – Brașov. Din informațiile mele, deja s-au produs acte de corupție”, a spus Traian Băsescu. 

UPDATE. Învestitura lui Ioan Rus în funcția de ministru al Ministerului Transporturilor va avea loc în Salonul Ambasadorilor.

UPDATE. Preşedintele Traian Băsescu a semnat miercuri, 25 iunie, Decretul prin care se ia act de demisia domnului Dan-Coman Şova, ministrul Transporturilor, şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului. De asemenea, Băsescu a semnat Decretul prin care se numeşte în funcţia de membru al Guvernului, ministru al Transporturilor, domnul Ioan Rus, informează Administrația Prezidențială, într-un comunicat de presă.

Ioan Rus a fost numit ministru al Transporturilor. Rus va depune jurământul la orele 20. El a fost propus de Victor pOnta la Ministerul Transporturilor după ce Dan Șova și-a dat demisia. 

Premierul Victor Ponta a declarat, marți, că Dan Șova va fi purtătorul de cuvânt al PSD.

Știre în curs de actualizare

Cele mai citite

VIDEO. Noi probleme la asfaltul de pe Podul de la Brăila. CNAIR refuză să recepționeze Golden Gate de România

Podul de la Brăila, mândria fostului premier Mihai Tudose, “Golden Gate de România”, cum a fost supranumit, are din nou asfaltul crăpat, după cum...

Evitarea suprastocării și substocării: cum pot soluțiile software să echilibreze perfect inventarul

Prin administrarea eficientă a inventarului se asigură bunul mers al unui business ce implică activități logistice. În acest context, echilibrarea stocurilor reprezintă o provocare...

Rusia – Ucraina, ziua 839: Președintele Braziliei, pentru negocieri de pace în Ucraina, într-o conversație cu Putin

Preşedintele brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, a reiterat, în cursul unei conversaţii telefonice cu omologul său rus, Vladimir Putin, că este în favoarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă