Wrap-ul cu carne de curcan este un prânz delicios şi hrănitor, excelent pentru masa la serviciu sau în călătorie, când nu ai timp să te opreşti la un restaurant. După reţeta sugerată de popsugar.com, wrap-ul se pregăteşte repede, fără efort.
Ingrediente
- 100 g de rucola
- un sfert de linguriţă cu suc de lămâie
Citeşte şi: Reţetă pentru o masă delicioasă: Salata confetti cu creveţi
- sare, după gust
- piper negru, după gust
- două tortillas sau lipii, din făină integrală, cu diametrul de aproximativ 40 cm
- un sfert de linguriţă cu muştar
Citeşte şi: Prânz sățios și hrănitor: Paste rigatoni cu legume și stafide aurii
- o lingură cu brânză feta
- trei felii de carne de curcan la grătar sau cuptor
- un sfert de pară, feliată
- o linguriţă cu merişoare confiate
Citeşte şi: Răsfăţ dulce de vară, fără coacere: Tarte cu fructe
Mod de pregătire
Într-un bol, se amestecă rucola cu sucul de lămâie, sarea şi piperul.
Lipiile se ung cu muştar, după care se adaugă brânza feta.
Brânza se acoperă cu feliile de curcan, apoi cu feliile de pară. Deasupra, se aşază rucola şi merişoarele. Se înveleşte totul strâns. Fiecare wrap se fixează cu câte o scobitoare.