20.9 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat a fost împuşcat, după ce a atacat cu o sabie...

Un bărbat a fost împuşcat, după ce a atacat cu o sabie un poliţist

Un bărbat a fost împuşcat în picior de un poliţist, după ce a încercat să atace cu o sabie agenţii veniţi să aplaneze un conflict între două familii de romi, în zona Piaţa Iancului din Capitală, informează Mediafax.

Poliţiştii Secţiei 9 au mers pe strada Sachelarie Visarion, din zona Piaţa Iancului, din Sectorul 2, pentru a aplana un conflict violent între două familii vecine.

Chiar şi după apariţia poliţiştilor, oamenii au continuat să se lovească, motiv pentru care agenţii au tras două focuri de avertisment. Unul din bărbaţii implicaţi în scandal s-a repezit atunci cu o sabie către echipajul de poliţie, moment în care unul dintre agenţi l-a împuşcat în picior.

Bărbatul rănit a reuşit să fugă şi a intrat într-o curte, după care a mers cu o maşină, fiind oprit de poliţişti în trafic.

În urma conflictului între cele două familii, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.

Cele mai citite

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

CFR Cluj – Rapid 3-2. Giuleștenii rămân fără victorie în play-off

CFR Cluj a câștigat derby-ul alb-vișiniu disputat pe teren propriu împotriva Rapidului cu scorul de 3-2 și și-a consolidat poziția a doua în clasamentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă