18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialFiul miliardarului David Rockefeller s-a prăbuşit cu un avion ultrauşor

Fiul miliardarului David Rockefeller s-a prăbuşit cu un avion ultrauşor

Fiul miliardarului şi filantropului american David Rockefeller a murit, vineri, după ce s-a prăbuşit cu un avion ultrauşor în statul american New York, informează Mediafax.

Potrivit New York Daily News, avionul ultrauşor în care se afla Richard Rockefeller, în vârstă de 65 de ani, s-a prăbuşit imediat după decolarea de pe aeroportul Westchester, în statul New York.

Richard Rockefeller intenţiona să revină în statul Maine după ce participase la ziua de naştere a tatălui său, David Rockefeller, care a împlinit 99 de ani.

Potrivit anchetatorilor, avionul de tip Piper PA-46 s-a prăbuşit cel mai probabil din cauza unei erori de pilotaj pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile.

"Este o teribilă tragedie. Familia este şocată", a comentat Fraser Seitel, purtătorul de cuvânt al familiei Rockefeller.

Cele mai citite

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Eficiente și igienice – alege consumabilele de hârtie de unică folosință!

În orice domeniu profesional - sanatate, educație, HoReCa, administrație publică, economic -  igiena este un detaliu important pentru a menține un mediu de lucru...

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă: Ziua Victoriei este 8 mai, ca în NATO, nu 9 mai, ca în Rusia

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj dedicat Zilei Victoriei în cel de-al Doilea Război Mondial, mesaj în care subliniază...
Ultima oră
Pe aceeași temă