19.9 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒLifestyleFinala Cupei Romรขniei: Asul lui Isฤƒilฤƒ รฎn finala Astra - Steaua

Finala Cupei Romรขniei: Asul lui Isฤƒilฤƒ รฎn finala Astra – Steaua

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Daniel Isฤƒilฤƒ l-a menajat pe Budescu în ultimul timp pentru a-l folosi în finala Cupei României, când echipa sa va juca împotriva campioanei, Steaua Bucureศ™ti. Isฤƒilฤƒ afฤƒcut câteva repetiศ›ii pentru Cupฤƒ, în partida de luni seara, din ultima etapฤƒ a Ligii I, cu FC Vaslui.

Astra Giurgiu a învins, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-0), formaลฃia FC Vaslui, în primul meci al etapei a XXXIV-a, ultima a Ligii I. Golurile giurgiuvenilor au fost marcate de Cristescu '43, Seto '48 ลŸi Alibec '53, '62, în timp ce gazdele au punctat prin autogolul lui MureลŸan, de la Astra, în minutul 78.

"Prea multe nu sunt de spus dupฤƒ acest meci. Ne-am propus sฤƒ câลŸtigฤƒm ลŸi sฤƒ nu avem accidentaลฃi. Pe Budescu l-am menajat pentru finala Cupei României. Este cea mai mare performanลฃฤƒ a clubului ลŸi suntem mulลฃumiลฃi cu ce am realizat. Avem experinลฃa meciurilor din iarnฤƒ cu Steaua, sperฤƒm sฤƒ remediem greลŸelile de atunci ลŸi sฤƒ-i surprindem", a spus Isฤƒilฤƒ conform Mediafax.

Unsprezecele folosit de Isฤƒilฤƒ în partida cu vasluienii a fost format din jucฤƒtorii: Coman – De Amorim, Mureศ™an, Papp, Popescu – Ioniศ›ฤƒ II, Takayuki, Alibec, Cristescu, Iorga – Ivanovski.

Finala Cupei României – TimiลŸoareana, dintre echipele Steaua BucureลŸti ลŸi Astra Giurgiu, se va disputa vineri, de la ora 21.00, pe Arena Naลฃionalฤƒ din Capitalฤƒ.

Cele mai citite

VIDEO. Rฤƒzvan Exarhu, scandal cu un cetฤƒศ›ean. „Cu ce drept mฤƒ filmezi?”

Rฤƒzvan Exarhu, cunoscut jurnalist ศ™i om de radio, a fost implicat recent รฎntr-un incident public care a atras atenศ›ia internauศ›ilor. Totul a รฎnceput cรขnd un...

Autorul, scenaristul ลŸi regizorul francez Michel Blancย a muritย la vรขrsta de 72 de ani

Michel Blanc, cunoscut actor, scenarist ศ™i regizor francez, a murit la vรขrsta de 72 de ani รฎn urma unui infarct. Michel Blanc s-a stins din...

Gigi Becali a prins curaj dupฤƒ victoria FCSB-ului cu PAOK! „Pe toate planurile suntem mai puternici”

Dupฤƒ victoria cu 1-0 รฎn faศ›a celor de la PAOK, Gigi Becali a dezvฤƒluit cฤƒ Mihai Stoica i-a transmis cฤƒ, dacฤƒ Daniel Bรฎrligea ar...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ