19.9 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăLifestyleÎncepe era Van Gaal la Manchester United. Selecționerul Olandei a dat lovitura!

Începe era Van Gaal la Manchester United. Selecționerul Olandei a dat lovitura!

Manchester United a semnat un contract pe trei ani cu selecționerul Olandei,  Louis van Gaal, care își va prelua atribuțiile la clubul britanic imediat după Cupa Mondială din Brazilia. Selecționerul olandez a fost cap de listă după ce David Moyes a fost demis din cauza rezultatelor slabe.

Louis van Gaal va avea un asistent pe măsură. Ryan Giggs și-a anunțat recent retragerea din activitate, astfel că el va fi mâna dreaptă a olandezului. Giggs a fost antrenorul interimar al echipei în ultimele etape, după ce Moyes a fost demis. Secunzii antrenorului olandez vor fi Frans Hoek şi Marcel Bout.

"Prin Louis van Gaal ne-am asigurat serviciile unuia dintre cei mai mari manageri din fotbalul actual. El a realizat multe lucruri în carieră, iar Old Trafford îi va oferi ocazia să scrie noi pagini în povestea echipei Manchester United", a declarat vicepreşedintele executiv al Manchester United, Ed Woodward.

Van Gaal, în vârstă de 62 de ani, este cunoscut drept "reparatorul de echipe", deoarece a reușit să readucă în top cluburi care la un moment dat au dus lipsă de rezultate și s-au confruntat cu numeroase probleme. Misiunea sa va fi una extrem de dificilă, fiind nevoit să readucă în top clubul legendar, după ce anul acesta, United nu a câștigat niciun trofeu, terminând campionatul doar pe locul 7.

Van Gaal are în palmares și câteva titluri importante: Liga Campionilor, Cupa UEFA, Cupa Intercontinentală, două Supercupa Europei, titluri naţionale în Olanda şi Germania.

 

Cele mai citite

Cum încearcă Facebook să atragă tinerii adulți

Facebook, una dintre rețelele de socializare, a devenit cunoscută drept platforma părinților și bunicilor, în timp ce tinerii adulți folosesc aplicații foto și video...

Fostă șefă a TVR acuză managementul actual de cheltuieli nejustificate și declin grav al televiziunii publice

Ramona Săseanu, fostă președintă interimară a TVR, a trimis o scrisoare deschisă Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, în care avertizează asupra unei situații...

Deficit bugetar de 10 miliarde lei în august 2024, acoperit din datorii: Veniturile cresc cu doar 4%

Guvernul României a încasat 44,2 miliarde de lei în luna august 2024 din taxe precum TVA, contribuții sociale și impozite pe venit și profit,...
Ultima oră
Pe aceeași temă