24.8 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialIrina Begu și Monica Niculescu, în sferturile de finală la Washington. Când...

Irina Begu și Monica Niculescu, în sferturile de finală la Washington. Când ar putea avea loc un meci direct

Irina Begu, 29 WTA și favorita numărul 6 și Monica Niculescu, 39 WTA, s-au calificat în sferturile turneului WTA de la Washington. Cele două sportive sunt la două victorii distanță de un meci direct.

După ce s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA International, Begu și Niculescu s-ar putea duela într-un meci direct doar dacă vor ajunge în finală. Două victorii le despart pe fiecare de ultimul act al turneului.

Citește și Patricia Țig: “Câștigurile sunt incomparabil mai mici decât cheltuielile”. Unde va juca finalista de la Baku

Irina-Camelia Begu a învins-o pe slovena Polona Hercog (72 WTA), cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, după două ore şi 38 de minute. Sferturile de finală i-o vor aduce în față Irinei Begu câștigătoarea meciul dintre Ekaterina Makarova (Rusia, cap de serie numărul 2, 12 WTA) și Naomi Broady (Marea Britanie, 212 WTA).

Monica Niculescu a învins-o pe americanca Lauren Davis (85 WTA), scor 1-6, 6-1, 6-4, după două ore şi 17 minute. În sferturile de finală Niculescu o va întâlni pe a doua favorită a turneului, australianca Samantha Stosur (21 WTA). Cele două s-au întâlnit de cinci ori, de fiecare dată impunându-se Stosur.

Ambele românce au avut parte de meciuri dificile în turul al doilea, însă au reușit reveniri de senzație în seturile doi și trei. 

Pentru calficarea în sferturi ele vor primi câte 6.200 dolari, dar și câte 60 puncte WTA.

 

Cele mai citite

Tudor Chirilă: “Ce conteazǎ câteva mii de voturi furate când viitorul arată aşa de bine”

Tudor Chirilă a tras primele concluzii după ce George Tuță a câștigat alegerile în Sectorul 1 al Capitalei. Într-o postare pe pagina sa de...

Care este valoarea lunară a celor 4,74 de milioane de pensionari și care este cea mai mică pensie

Un număr de 4.747.604 de pensionari era înregistrat în mai 2024 în România, cu 670 persoane mai puţine comparativ cu luna precedentă, iar pensia...

Aurelian Pavelescu și-a anunțat candidatura la președinție

Preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), Aurelian Pavelescu, şi-a anunţat sâmbătă candidatura la alegerile prezidenţiale din acest an. Acesta a arătat că va candida...
Ultima oră
Pe aceeași temă