14.1 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO: Topul vedetelor care au abandonat școala și câștigă milioane de dolari

FOTO: Topul vedetelor care au abandonat școala și câștigă milioane de dolari

Majoritatea oamenilor consideră că o educație bună este cheia pentru a avea succes în viață. Însă, mai multe vedete internaționale, care au abandonat școala în tinerețe, sunt dovada vie că nu există neapărat o legătură între educație și succes. 

Printre aceste vedete se numără și actorul Johnny Depp care a abandonat școala la vârsta de 15 ani pentru a se concentra pe pasiunea lui pentru muzică. Două săptămâni mai târziu, după ce s-a lăsat de școală, Depp a povestit că s-a întors și l-a rugat pe director să îl primească înapoi. Răspunsul decanului a fost să își continue cariera muzicală deoarece este singurul lucru căruia i-a acordat atenție și unde a investit tot potențialul său. 

Johnny Depp nu a ajuns cântăreț, însă a a devenit un actor de succes după filmul "21 Jump Street". Actorul a primit recunoaștere internațională după ce a jucat în filmele ”Pirații din Caraibe” și ”Charlie și fabrica de ciocolată”. Actorul are, în prezent, o avere estimată la 400 de milioane de dolari. 

În plus, Depp și-a îndeplinit până la urmă visul și a înfiinţat o trupă rock, Hollywood Vampires, care va susţine un concert la ediţia din 2015 a festivalului Rock in Rio, în Brazilia.

Depp a cântat şi a înregistrat mai multe piese alături de muzicieni şi trupe rock de prim rang, precum Oasis, Bob Dylan şi Marilyn Manson. A colaborat şi cu Ryan Adams, cu care a lansat la începutul acestei luni un nou single, intitulat "No Shadow".

Deschideți galerie foto pentru a afla cine sunt ceilalți actori care au abandonat școala și au făcut milioane de dolari din pasiunea lor. 

Cele mai citite

Juventus Torino a câștigat Cupa Italiei

Juventus Torino a câștigat a 15-a Cupă a Italiei din istoria sa, după ce a învins-o cu scorul de 1-0 pe Atalanta, în finala...

Cum arată joburile viitorului. 62% dintre elevii români aspiră să lucreze în domeniul IT

Domeniul IT&C este cel mai atractiv pentru liceeni atunci când vine vorba despre viitorul lor loc de muncă (62%), urmat de zona de creare...

Florin Piersic a fost transferat de la ATI într-un salon din Compartimentul Septic al Spitalului Foișor

Florin Piersic a fost mutat din secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic al Spitalului Foișor. A început să meargă pe distanțe scurte, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă