17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăGDPRAfecțiuni în care se folosește sfecla

Afecțiuni în care se folosește sfecla

Sfecla este una dintre legumele pe care medicii ne sfatuiesc sa le consumam de fiecare data cand avem ocazia. Si asta pentru ca aceasta radacinoasa scade nivelul grasimilor din sange, combate anemia si inhiba dezvoltarea tumorilor.

Sfecla contine vitamine cu efect antioxidant, precum A, C si E, si minerale precum magneziu, potasiu si zinc. Rolul acestora este de a imputernici sistemul imunitar.

Tototdata, sfecla este o buna pavaza si impotriva cancerului. Pigmentul care ii da culoarea se pare ca are proprietati care inhiba aparitia acestei boli. Pacientii la care diferite tipuri de cancere au recidivat au consumat de la 250 de grame pana la un kilogram de sfecla rosie pe zi.

Citește mai mult pe Lyla.ro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă