17.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăLifestyleFOTO+VIDEO. Cristiano Ronaldo, într-un spot publicitar cu o româncă! Ce au lansat...

FOTO+VIDEO. Cristiano Ronaldo, într-un spot publicitar cu o româncă! Ce au lansat cei doi

Cristiano Ronaldo, starul lui Real Madrid, și-a lansat primul său parfum în compania mai multor fotomodele, printre care și actriția și modelul român Mădălina Ghenea, care apare și în spotul de promovare al parfumului.

Mădălina Ghenea este personajul feminin din clipul publicitar al parfumului "Legacy", ea apărând în câteva secvențe alături de starul lui Real Madrid.

Cristiano Ronaldo a publicat o imagine de la lansare pe unul dintre conturile sale de pe rețelele de socializare. "Se pare că totul a mers bine la lansarea parfumului meu", a scris Ronaldo.

Ronaldo a fost însoțit la eveniment de impresarul său, Jorge Mendes, dar şi de coechipierul său de la Real Madrid, Pepe.

Mădălina Ghenea, născută în 1987, la Slatina, și-a început cariera în lumea modei la vârsta de 15 ani, însă a devenit cunoscută pe plan internațional mai ales după aparițiile sale cinematografice și după relațiile avute cu staruri de la Hollywood, precum Gerard Buttler sau Leonardo DiCaprio. Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com.

Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală la ediţia din 2012 a Festivalului Internaţional de Film de la Roma. Cea mai recentă apariţie cinematografică a Mădălinei Ghenea a fost în "Youth/ La Giovinezza", de Paolo Sorrentino, care a avut premiera anul acesta în competiţia oficială a Festivalului de Film de la Cannes.

 

Cele mai citite

Zece români au murit din cauza virusului transmis prin înțepătura țânțarului

În perioada de supraveghere a infecției cu virusul West Nile, între 3 iunie și până în prezent, au fost raportate 76 de cazuri de...

Transformă orice ocazie în magie cu rochiile de ocazie de la Elena Perseil. Sfaturi și recomandări de la designerul de prestigiu 

Când vine vorba de evenimente speciale, rochia pe care o alegi este cheia pentru a te simți încrezătoare și elegantă. Fie că participi la...

Prințesa Kate Middleton a îmbrățișat o adolescentă bolnavă de cancer

Palatul Kensington a publicat miercuri imagini cu prinţul William şi soţia sa Kate care s-au întâlnit cu Liz Hatton, o adolescentă bolnavă de cancer,...
Ultima oră
Pe aceeași temă