16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialUS Open: Prima reacție a Simonei Halep, după eliminarea în fața Flaviei...

US Open: Prima reacție a Simonei Halep, după eliminarea în fața Flaviei Pennetta. Românca face glume

Simona Halep, 2 WTA, a fost sub imperiul emoțiilor la conferința de presă de după semifinala pierdută la US Open. Românca a glumit, dar a folosit și cuvinte dure pentru a-și caracteriza anumite meciuri din acest an.

“Am rămas fără vlagă (n.r. la meciul cu Pennetta), nu mi-am găsit ritmul. Flavia merita toate felicitările, a avut o zi foarte bună și a jucat cu adevărat bine. Eu încerc să iau doar părțile bune. Am jucat circa 16 meciuri în ultima perioadă”, a spus Halep după meciul cu Flavia Pennetta.

“Astăzi nici ninsoarea nu m-ar fi ajutat”, a glumit Halep pe seama faptului că i-a fost reproșat faptul că în meciul cu Azarenka doar ploaia ar fi ajutat-o să revină.

Citește și Simona Halep, ELIMINATĂ, de la US Open, de Pennetta. Românca, lovită de fulgerul italian!

Halep a fost învinsă de Flavia Pennetta în semifinalele US Open, cu scorul de 6-1, 6-3.

Pennetta a spus, imediat după victoria în fața Simonei, că românca a greșit prin faptul că a stat mult prea retrasă în teren.

Citește și US Open: Prima reacție după meciul Halep – Pennetta. Italianca știe de ce a pierdut Simona

 

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...
Ultima oră
Pe aceeași temă