21.5 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Două ROMÂNCE de etnie rromă au jefuit o femeie la Paris!...

FOTO. Două ROMÂNCE de etnie rromă au jefuit o femeie la Paris! Cine sunt “Reginele hoților”

Un nou incident a scandalizat opinia publică cu privire la imigranții de origine rromă din Paris. Două românce au jefuit o femeie în momentul în care aceasta a retras o sumă de bani de la bancomat.

 “Reginele hoților”, după cum sunt cunoscute cele două femei rrome în Paris, au dat atacul în plină zi, în centrul Parisului, însă nimeni nu a sărit în ajutorul persoanei tâlhărite, conform Daily Mail.

Agresoarele s-au năpustit asupra victimei, în momentul în care a scos banii de ATM, apoi au bruscat-o, după care au care plecat cu banii, fără însă a atrage atenția. 

Incidentul a scandalizat cu atât mai mult lumea, cu cât în apropiere se află atât un tribunal, unde alți rromi sunt deja judecați pentru tâlhării, dar și o secție de poliție.

Mariana Gândac, 25 ani și and Sandra Baciu, 35, sunt cele două  “Regine ale hoților”, căutate de autoritățile franceze. Ele ar fi coordonat până acum jafuri de câteva sute de mii de euro.

 

 

Cele mai citite

Mutarea cu care Ciolacu a căștigat bătălia pentru creșterea salariului minim

Salariul minim se majorează de la 1 iulie cu 400 de lei, așa cum PSD a anunțat în urmă cu câteva luni. Decizia a...

Toni Greblă, AEP: Aproximativ 100 de milioane de buletine de vot, tipărite şi distribuite pentru alegerile din 9 iunie

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, a anunţat marţi că aproximativ 100 de milioane de buletine de vot au fost tipărite pentru alegerile din...

STS a intervenit să repare o defecțiune apărută într-o reţea internă de telefonie interurbană din București

Sistemul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a intervenit, luni seară, la o defecţiune apărută la un echipament ce deserveşte o reţea internă de telefonie interurbană...
Ultima oră
Pe aceeași temă