22.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialJO 2024: Care sunt oraศ™ele care ศ™i-au depus oficial candidatura pentru organizarea...

JO 2024: Care sunt oraศ™ele care ศ™i-au depus oficial candidatura pentru organizarea Olimpiadei de Varฤƒ

Cinci oraศ™e au intrat în cursa pentru organizarea Jocurilor Olimpice de Varฤƒ din 2024, dupฤƒ ce ศ™i-au depus oficial candidaturile. Competiศ›ia ar putea ajunge la graniศ›ele României.

PreลŸedintele Comitetului Internaลฃional Olimpic, Thomas Bach, a anunลฃat numele celor cinci oraศ™e rฤƒmase oficial în cursa pentru organizarea evenimentului sportiv de peste 9 ani: Paris, Budapesta, Hamburg, Los Angeles ลŸi Roma.

OraลŸul german Hamburg ar putea însฤƒ ieศ™i din cursฤƒ în cazul în care nu va obศ›ine susศ›inerea populaศ›iei la referendumul care va fi organizat pe aceastฤƒ temฤƒ la data de 29 noiembrie.

Timp de doi ani de zile oraศ™ele rฤƒmase în cursฤƒ vor trebui sฤƒ facฤƒ lobby pentru câศ™tigarea evenimentului. Votarea gazdei JO 2024 va avea loc la Lima (Peru), în septembrie, 2017.

Marile candidate ale Olimpiadei, cu cele mai mari ศ™anse de reuศ™itฤƒ, sunt oraศ™ul american Los Angeles ลŸi cel francez, Paris.

Urmฤƒtoarele douฤƒ ediศ›ii ale Jocurilor Olimpice de Varฤƒ vor avea loc la Rio de Janeiro (Brazilia, 2016), respectiv Tokyo (Japonia, 2020).

Cele mai citite

Cod portocaliu ศ™i risc de viituri pe mai multe bazine hidrografice

Din aceastฤƒ searฤƒ, de la ora 18:00 ศ™i pรขnฤƒ luni, la ora 10:00, este cod portocaliu pe rรขuri din bazinele Siret ลŸi Prutย  Hidrologii anunลฃฤƒ...

Diana ลžoลŸoacฤƒ ลŸi-a depus din nou candidatura la alegerile prezidenลฃiale la BEC

PreลŸedintele Autoritฤƒลฃii Electorale Permanente, Toni Greblฤƒ, membru al Biroului Electoral Central, a declarat cฤƒ Diana ลžoลŸoacฤƒ ลŸi-a depus din nou candidatura la alegerile prezidenลฃiale,...

Studentฤƒ cazatฤƒ รฎn regie, muศ™catฤƒ de ploศ™niศ›e. A ajuns la spital

Octavian Berceanu, fostul ศ™ef al Gฤƒrzii Naศ›ionale de Mediu, a publicat imagini pe contul sฤƒu de Facebook cu o studentฤƒ cazatฤƒ la un cฤƒmin...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ