23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialHCM Baia Mare începe cu victorie noua ediție a Ligii Campionilor

HCM Baia Mare începe cu victorie noua ediție a Ligii Campionilor

Vicecampioana României la handbal feminin HCM Baia Mare a debutat cu victorie în noua ediție a Ligii Campionilor, după ce a învins, în deplasare, formația slovenă Krim Ljubljana, scor 33-27 (16-15).

Calificată în grupa A după ce a câștigat turneul preliminar organizat pe teren propriu luna trecută, HCM Baia Mare a obținut primele 2 puncte în grupa A, cu slovenele de la Krim, potrivit Mediafax.

Citește și CSM București, debut cu VICTORIE clară în grupele Ligii Campionilor

Marcatoarele HCM au fost Abbingh 9 goluri, Pineau 9, Geiger 5, Vizitiu 3, Ardean Elisei 2, Jezici 2, Nechita 2, Do Nascimento 1 gol, iar pentru gazde s-a remarcat Mavsar, cu 12 reușite.

În continuare, HCM Baia Mare va avea următorul program în grupa A: cu Larvik HK (pe teren propriu, 23 octombrie), cu Rostov-Don ( pe teren propriu, 30 octombrie și în deplasare, 7 noiembrie), cu Krim Ljubljana (pe teren propriu,14 noiembrie) și cu Larvik HK (în deplasare, 21 noiembrie).

Tot vineri, în grupa D, campioana CSM București a învins echipa poloneză MKS Lublin, cu scorul de 33-21(14-13).

După disputarea meciurilor din faza grupelor preliminare, primele trei clasate din grupele A și B se vor califica în grupa principală 1, iar primele trei clasate din grupele C și D în grupa principală 2, păstrând rezultatele directe cu formațiile care vor merge mai departe în această fază.

Turneul Final Four al Ligii Campionilor va avea loc la Budapesta, în mai 2016.

Cele mai citite

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...
Ultima oră
Pe aceeași temă