22.8 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 8 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialGigi Becali, la spitalul penitenciarului pentru investigaลฃii medicale

Gigi Becali, la spitalul penitenciarului pentru investigaลฃii medicale

Gigi Becali a fost transferat, joi, la Spitalul Penitenciarului Poarta Albฤƒ pentru a fi supus mai multor investigaลฃii medicale, informeazฤƒ Mediafax.

Purtฤƒtorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albฤƒ, Gabriel Botezan, a declarat cฤƒ, joi dupฤƒ-amiazฤƒ, Gigi Becali a fost transferat la Sptialul Penitenciarului Poarta Albฤƒ, dupฤƒ ce a acuzat „anumite probleme medicale”.

Potrivit lui Botezan, Gigi Becali va fi supus unor investigaลฃii medicale de specialitate ลŸi va rฤƒmâne în Spitalul Penitenciarului Poarta Albฤƒ atât timp cât medicii vor considera cฤƒ este necesar.

Gigi Becali a fฤƒcut în 30 decembrie 2013 o cerere de eliberare din motive medicale, acuzând o afecลฃiune veche la coloanฤƒ care nu a mai fost tratatฤƒ în perioada încarcerฤƒrii, solicitarea urmând sฤƒ fie judecatฤƒ de Tribunalul Constanลฃa în 29 ianuarie, a declarat avocatul Bogdan Vlad.

Avocatul care îl reprezintฤƒ pe Becali a precizat cฤƒ a depus ลŸi o solicitare ca instanลฃa sฤƒ judece cererea de eliberare la o datฤƒ mai apropiatฤƒ, datฤƒ fiind „urgenลฃa” situaลฃiei.

Bogdan Vlad a precizat cฤƒ Gigi Becali are o afecลฃiune la nivelul regiunii cervicale a coloanei vertebrale, pe care a tratat-o constant timp de 30 de ani, înainte de a fi încarcerat, ลŸi nu a mai putut continua tratamentul în închisoare. Recent, problema s-ar fi agravat, clientul sฤƒu acuzând dureri acute ลŸi insuportabile.

Situaลฃia este reflectatฤƒ în dosarul medical al lui Becali, medicul de la Penitenciarul Poarta Albฤƒ având obligaลฃia sฤƒ întocmeascฤƒ la rândul sฤƒu un raport, a mai precizat Vlad.

Cele mai citite

Revolut vrea sฤƒ devinฤƒ o bancฤƒ localฤƒ รฎn Romรขnia

Romรขnia este a doua piaศ›ฤƒ pentru Revolut, cu 4 milioane de clienศ›i, dupฤƒ Marea Britanie Din decembrie, Revolut va opera รฎn Romรขnia printr-o sucursalฤƒ localฤƒ,...

Christopher Braun, sancศ›ionat de FRF pentru criticile aduse arbitrajului dupฤƒ meciul Rapid – Dinamo!

Fundaศ™ul Rapidului, Christopher Braun, a fost sancศ›ionat cu o amendฤƒ de 5000 de lei dupฤƒ comentariile dure la adresa arbitrajului din meciul Rapid -...

Revolut vrea sฤƒ devinฤƒ o bancฤƒ localฤƒ รฎn Romรขnia

Romรขnia este a doua piaศ›ฤƒ pentru Revolut, cu 4 milioane de clienศ›i, dupฤƒ Marea Britanie Din decembrie, Revolut va opera รฎn Romรขnia printr-o sucursalฤƒ localฤƒ,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ