22.8 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 8 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialInterlopul Fane Cฤƒpฤƒลฃรขnฤƒ recidiveazฤƒ: A fost prins รฎn timp ce รฎnลŸela prin...

Interlopul Fane Cฤƒpฤƒลฃรขnฤƒ recidiveazฤƒ: A fost prins รฎn timp ce รฎnลŸela prin metoda โ€Maradonaโ€

Fostul lider al lumii interlope din BucureลŸti, ลžtefan Dinu, zis Fane Cฤƒpฤƒลฃânฤƒ, a fost prins, joi, în timp ce cerea 60 de lei unui comercial din DobroieลŸti, prezentând o legitimaลฃie falsฤƒ de poliลฃist.

Potrivit poliลฃiei Ilfov, folosindu-se de legitimaลฃia respectivฤƒ, Fane Cฤƒpฤƒลฃânฤƒ ar fi înลŸelat ลŸi alลฃi comercianลฃi din complexul comercial respectiv, de la care ar fi încasat diferite sume de bani pentru a nu declanลŸa controale economico-financiare la standurile patronate de aceลŸtia.

CiteลŸte ลŸi: Fane Capatana, arestat pentru ca se dadea politist

”Acesta pretindea cฤƒ are calitatea de poliลฃist, iar în schimbul sumelor de bani le promitea acestora cฤƒ urma sฤƒ îi scuteascฤƒ de un eventual control pe linie economicฤƒ. Asupra bฤƒrbatului, a fost descoperitฤƒ o legitimaลฃie falsฤƒ de poliลฃist, pe care o folosea în activitatea sa infracลฃionalฤƒ”, se aratฤƒ într-un comunicat al poliลฃiei Ilfov.

Interlopul a fost încฤƒtuลŸat ลŸi dus la sediul IPJ Ilfov pentru audieri urmând sฤƒ fie prezentat magistraลฃilor Judecฤƒtoriei Buftea cu propunere de arestare preventivฤƒ pentru înลŸelฤƒciune, fals ลŸi uz de fals ลŸi uzurpare de calitฤƒลฃi oficiale.

Aceasta nu este prima tentativฤƒ a lui ลžtefan Dinu de a înลŸela prim metoda cunoscutฤƒ drept ”Maradona”. El fusese eliberat condiลฃionat, la data 6 martie, din Penitenciarul Bistriลฃa, unde ispฤƒลŸea o pedeapsฤƒ de ลŸapte ani pentru înลŸelฤƒciune.

În luna septembrie 2009, Judecฤƒtoria Cornetu l-a arestat preventiv pe ลžtefan Dinu, pentru înลŸelฤƒciune ลŸi falsificare de bani. Anchetatorii au percheziลฃionat, atunci, ลŸi locuinลฃa unui presupus complice al lui Fane Cฤƒpฤƒลฃânฤƒ, Ion Gheorghe, zis Ramiro, din Capitalฤƒ.

În urma percheziลฃiilor, de la domiciliile celor doi au fost confiscate o legitimaลฃie falsฤƒ de poliลฃie, un girofar ลŸi un baston reflectorizant, asemฤƒnฤƒtoare cu cele folosite de poliลฃie, un pistol cu are comprimat, precum ลŸi aproximativ 5.000 de euro

În acest caz, ei erau suspectaลฃi cฤƒ au înลŸelat mai multe persoane, oprind maลŸini în trafic ลŸi arฤƒtând ลŸoferilor o legitimaลฃie falsฤƒ de poliลฃie. Ei ar fi obลฃinut, astfel, peste 2.000 de lei. În plus, cei doi erau cercetaลฃi pentru plasare de bancnote false pe piaลฃฤƒ.

Cele mai citite

Franศ›a: Un avion de mici dimensiuni a cฤƒzut peste o casฤƒ

Un accident aviatic a avut loc luni รฎn localitatea La Bretonniรจre-la-Claye, Franศ›a, unde un avion de mici dimensiuni s-a prฤƒbuศ™it รฎn zidul unei case....

Armata romรขnฤƒ se va dota cu sisteme radar Sentinel

Departamentul de Stat al SUA a aprobat vรขnzarea de sisteme radar de supraveghere aerianฤƒ Sentinel pentru Romรขnia, a anunลฃat, luni, Ambasada Statelor Unite la...

Apple va lansa un nou model de iPhone, mai subลฃire decรขt celelalte

Apple se pregฤƒteศ™te sฤƒ lanseze anul viitor un nou model de iPhone, denumit iPhone 17 Slim, care promite sฤƒ fie mai subศ›ire decรขt predecesoarele...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ