19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechOprea: Nu voi mai face parte din niciun guvern

Oprea: Nu voi mai face parte din niciun guvern

Vicepremierul Gabriel Oprea a anunțat că personal nu va mai face parte din niciun guvern, dar că UNPR va intra în negocieri pentru a face parte din noua echipă guvernamentală.

El a mai spus că este solidar cu Victor Ponta şi că împreună au fost o echipă, iar coaliţia este una solidă şi în continuare. Oprea a mai spus că UNPR rămâne în coaliţie şi va intra în negocieri pentru formarea unui nou guvern.

Premierul Victor Ponta a anunțat, miercuri, că demisionează din funcție, după consultări cu Gabriel Oprea și Daniel Constantin. 

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat că a discutat cu Victor Ponta şi au decis împreună că cea mai bună soluţie este ca premierul să îşi dea demisia.

Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă