16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialHoroscop decembrie 2013: dragoste, bani, sănătate

Horoscop decembrie 2013: dragoste, bani, sănătate

BERBEC

Pe plan sentimental, berbecii singuri nu ar trebui să se aştept la armonie şi consens în luna decembrie. Iar acest lucru nu este valabil doar pentru luna decembrie, ci şi pentru celelalte care vor veni. Totuşi, berbecii vor avea parte de pasiune, de cuceriri, de provocări şi trăiri puternice, toate acestea marcate fiind însă de divergente şi chiar despărţiri. Berbecii care sunt deja implicaţi în relaţii se vor surprinde pe ei înşişi în ceea ce priveşte conexiunea în cuplu. În pofida agitaţiei specifice ultimei luni din an, ei vor avea un refugiu cald şi primitor în braţele partenerilor.

TAUR

În prima decadă a lunii decembrie, taurii vor simţi un nod în piept, căci Mercur părăseşte casă dragostei la persoanele născute sub acest semn zodiacal, unde a stat de altfel ultimele două luni. Din acest motiv, taurii vor avea parte de tensiune, iar pentru a face faţă situaţiei vor trebui să gândească cu mintea limpede şi să tragă învăţăminte din experienţele trecute. Pe de altă parte, Marte va fi planetă care va guverna în casă celor în cuplu, dar prezenţa lui nu este binevenită, căci va favoriza apariţia unui teren minat plin de restricţii, de crize şi de responsabilităţi.

Citeşte continuarea articolului pe site-ul lyla.ro.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă