16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Cum arată bradul de Crăciun care a intrat în Cartea Recordurilor

FOTO. Cum arată bradul de Crăciun care a intrat în Cartea Recordurilor

Cel mai mare brad de Crăciun artificial se află în Canberra, capitala Australiei, și are peste 500.000 de beculețe, relatează huffingtonpost.com.au, conform Mediafax. El a intrat în Cartea Recordurilor,având o înălțime de 21 de metri. 

Reprezentanţii Guinness World Records au confirmat recordul înregistrat de australianul David Richards, cu acest brad de Crăciun.

Steaua din vârful bradului are o înălţime de 1,5 metri şi conţine 12.000 de luminiţe.

Bradul a fost realizat cu sprijinul unei organizaţii care se ocupă de prevenirea sindromului de moarte subită la sugari.

Proiectul face parte dintr-o campanie de strângere de fonduri pentru această organizaţie, care este sprijinită de David Richards şi de soţia sa după ce fiul lor, în vârstă de o lună, a decedat în 2002.

Precedentul record era deţinut de un pom de iarnă creat de Universal Studios Japan, cu 374.280 de luminiţe, care a fost instalat în octombrie.

Cele mai citite

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă