12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialCartea educaţională, un ajutor pentru părinţi în creşterea celor mici, cu Sorin...

Cartea educaţională, un ajutor pentru părinţi în creşterea celor mici, cu Sorin Lucaci

Sorin Lucaci, specialist PR la Grupul Editorial Corint este invitatul editiei din 25 octombrie al emisiunii Bebelu. Alaturi de Lucaci au fost dezbatute subiecte de interes pentru copii si parinti, precum: necesitatea introducerii manualelor electronice, in ce masura copiii mai au timp sa deschida o carte care nu este in programa scolara, ce rol au parintii in deschiderea apetitului spre lectura a copiilor lor. In cadrul emisiunii s-a vorbit si despre cel mai nou proiect educational al Grupului Editorial Corint   – „Pasaport pentru lectura” realizat în parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale, care nu este altceva decat o  incercare de a repune in drepturi „cartea educationala”. Mai multe detalii despre acest proiect si evolutia cartii educationale in aceasta editie a emisiunii Bebelu.

Mihaela Călin te aşteaptă cu invitaţi interesanţi în fiecare vineri, între orele 13.00-14.00 pe romanialibera.ro, radiolynx.ro şi bebelu.ro. Pentru ediţiile precedente click aici. 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă