12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuJanet Jackson, precizări despre sănătatea ei: Nu am cancer

Janet Jackson, precizări despre sănătatea ei: Nu am cancer

Cântăreața Janet Jackson a anunțat, pe rețelele de socializare, că nu suferă de cancer, relatează 7sur7.be, citat de Agerpres. Zvonurile au apărut după ce artista și-a întrerupt turneul mondial pentru o intervenție chirurgicală.

Artista de 49 de ani anunțase înainte de Crăciun că își întrerupe turneul pentru o operație a cărei natură nu a precizat-o. Era hotărâtă să nu spună mai mult, însă miercuri seară și-a propus să pună capăt zvonurilor despre starea sa de sănătate. "Zvonurile sunt nefondate. Nu am cancer", a scris Janet Jackson peFacebook și pe Twitter, fără să menționeze totuși motivul medical pentru care a întrerupt turneul "Unbreakable".

"Acum îmi revin. Medicii mi-au permis să reiau turneul în Europa și, după cum am promis, concertele anulate vor fi reprogramate", a adăugat sora lui Michael Jackson.

Partea europeană a turneului cântăreței urmează să înceapă în 30 martie, în Marea Britanie. Janet Jackson a început turneul în 31 august în Canada și a susținut de atunci un număr mare de concerte în America de Nord și Japonia. A fost nevoită însă să își anuleze câteva spectacole în Statele Unite pentru a-și odihni corzile vocale și trebuia inițial să reia turneul maraton la 9 ianuarie.

Janet Jackson a lansat în luna octombrie un nou album, "Unbreakable", primul după șapte ani, în care îi aduce un omagiu fratelui său, Michael, încheie7sur7.be.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă