Durerile de cap, vărsăturile sau dificultăţile în respiraţie sunt doar câteva dintre simptomele cu care ne putem confrunta atunci când consumăm cantităţi mari din unele fructe şi legume care au în compoziţie substanţe toxice.
În cazuri rare, consumarea unor cantităţi mari de alimente obişnuite, cum ar fi roşiile sau cartofii, poate duce la comă şi chiar deces, relatează Huffington Post.
Specialiştii susţin că riscurile pentru sănătate pe care le prezintă aceste alimentele, cu substanţe toxice în compoziţie, pot fi reduse prin folosirea unor cantităţi limitate sau prin modul de preparare.
Daţi click pe galeria foto de mai sus pentru a afla ce substanţe otrăvitoare consumăm în fiecare zi fără să ne dăm seama!
TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna august:
2. FOTO fascinante: Cum arată staţiunile de pe LITORAL, privite de la sute de metri ALTITUDINE
3. FOTO: Cum trăiesc oamenii în cel mai BLESTEMAT loc din lume, unde MOARTEA face legea
4. FOTO FASCINANTE. Locuri despre care nu ai crede că EXISTĂ
5. FOTO RARE. România în Epoca de Aur, prin ochii unui ambasador american