26.1 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăGDPRTOP 10 alimente TOXICE care ne pot UCIDE

TOP 10 alimente TOXICE care ne pot UCIDE

Durerile de cap, vărsăturile sau dificultăţile în respiraţie sunt doar câteva dintre simptomele cu care ne putem confrunta atunci când consumăm cantităţi mari din unele fructe şi legume care au în compoziţie substanţe toxice.

În cazuri rare, consumarea unor cantităţi mari de alimente obişnuite, cum ar fi roşiile sau cartofii, poate duce la comă şi chiar deces, relatează Huffington Post.

Specialiştii susţin că riscurile pentru sănătate pe care le prezintă aceste alimentele, cu substanţe toxice în compoziţie, pot fi reduse prin folosirea unor cantităţi limitate sau prin modul de preparare.

Daţi click pe galeria foto de mai sus pentru a afla ce substanţe otrăvitoare consumăm în fiecare zi fără să ne dăm seama!

Cele mai citite

Adolescenta ciclistă elvețiană Muriel Furrer a murit după un accident la campionatele mondiale.

Ciclista elvețiană Muriel Furrer a murit la o zi după ce, la vârsta de 18 ani, a suferit un accident grav în timpul cursei...

Irlanda amendează Meta cu 91 de milioane de euro pentru o încălcare a datelor din UEDublin, IRL – 27 septembrie 2024, ora 11:51

Un regulator irlandez care ajută la supravegherea protecției datelor în Uniunea Europeană a anunțat vineri că a amendat Meta, compania deținătoare a Facebook, cu...

Peste 1.000 de alerte privind riscurile produselor cosmetice mari, emise de Comisia Europeană în 2024

În 2024, Comisia Europeană a emis peste 1.000 de alerte legate de riscurile asociate produselor cosmetice de la branduri internaționale renumite, precum Dove, Nivea,...
Ultima oră
Pe aceeași temă