15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialÎntâlnire între reprezentanții trustului Intact și oficial ai Ministerului Finanțelor, la sediul...

Întâlnire între reprezentanții trustului Intact și oficial ai Ministerului Finanțelor, la sediul ANAF

Reprezentanții trustului Intact se întâlnesc, vineri, la ora 12.00, cu oficiali din Ministerul Finanțelor Publice, la sediul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), potrivit paginii oficiale de Facebook a Fiscului.

Potrivit sursei citate, la discuții vor participa președintele interimar al Fiscului, Daniel Diaconescu, reprezentanții Antenelor și oficiali din MFP, cât și șeful Cabinetului ministrului, Vlad Voiculescu.

„Președintele ANAF, domnul Daniel Diaconescu, a dat curs solicitării transmise de domnul Sorin Alexandrescu, director general Antena TV Group SA, și domnul Mihai Gâdea, director general Antena 3, și i-a invitat pe reprezentanții legali ai grupurilor media pentru discuții astăzi, 19 februarie, la ora 12.00, la Ministerul Finanțelor Publice”.

Tot vineri, în Piața Constituției va avea loc un miting organizat de Antena 3, între orele 15.00 și 18.00, informează Agerpres. Potrivit purtătorului Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, organizatorul a estimat prezenţa la adunarea publică a circa 5.000 de persoane. 

Citește și: Miting Antena 3, în Piața Constituției

„SC Antena 3 SA organizează, pe 19 februarie, între orele 15,00 – 18,30, adunarea publică intitulată ‘Libertatea presei în pericol’, în Piaţa Constituţiei, în spaţiul delimitat de forţele de ordine, astfel: între orele 15,00 – 16,00 – afluirea participanţilor; în intervalul orar 16,00 – 18,00 – adunarea publică; între orele 18,00 – 18,30 – defluirea individuală a participanţilor. Organizatorul va înştiinţa posesorii auto din zonă, prin aplicare de fluturaşi, începând cu data de 18 februarie, cu privire la desfăşurarea adunării publice, în vederea eliberării parcării din Piaţa Constituţiei”, a precizat Serviciul pentru Relaţia cu Mass-Media al PMB.

Imobilele în care îşi desfăşoară activitatea posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3 trebuie evacuate în termen de cinci zile, în urma notificării primite, luni, de la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti, care pune în executare sentinţa penală din 2013, rămasă definitivă. 

Citește și: Reacția CSM, în cazul evacuării Antenelor: Declarațiile politicienilor afectează independența justiției

În august 2014 Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director ICA, la opt ani, pe Sorin Pantiş, fost ministru, la şapte ani de închisoare, şi pe Corneliu Popa, fost director al Agenţiei Domeniilor Statului, la opt ani de închisoare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă