23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialUn nou magazin virtual de mobila – NUVOLA.RO

Un nou magazin virtual de mobila – NUVOLA.RO

In prima zi a lunii iulie a fost lansat, in mediul online, un nou magazin virtual, profilat pe mobilier, electrocasnice si accesorii pentru casa, magazin pe care il puteti vizita pe domeniul de internet www.nuvola.ro.

Am avut curiozitatea de a accesa cateva dintre categoriile de produse pe care le ofera NUVOLA si am avut cateva surprize placute, motiv pentru care va invitam sa faceti acelasi lucru. In primul rand, trebuie sa mentionam chiar modul in care este organizat site-ul, care dispune de o interfata placuta si foarte usor de folosit, cu toate informatiile necesare aflate la indemana.

In al doilea rand, majoritatea imaginilor de prezentare a produselor sunt de o calitate excelenta, mobila este conceputa intr-un stil prin excelenta contemporan, iar interioarele folosite pentru promovarea ei reprezinta o adevarata desfatare pentru privitor; daca sunteti in pana de idei si cautati solutii, puteti sa va inspirati de aici pentru amenajarea casei dumneavoastra.

Desi este un lucru esential pentru un magazin online, trebuie sa mai spunem si ca NUVOLA ofera termene de livrare si modalitati de plata rapide si diversificate. Conditiile de garantie, de transport la domiciliu si de montaj sunt cele intalnite, in general, pe astfel de site-uri. Vorbim de montaj deoarece, in afara produselor standard, puteti opta pentru achizitionarea de mobilier personalizat, realizat pe comanda, de tipul mobila de bucatarie, de living etc.

Pentru ca, asa cum spuneam, NUVOLA este la inceput de drum, multe produse sunt disponibile la preturi promotionale si au fost anuntate campanii de promovare a acestui brand, pe care le asteptam cu interes.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă