18.4 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuLui Adele i-a crescut barba. Află de ce!

Lui Adele i-a crescut barba. Află de ce!

Faimoasa cântăreaţă britanică le-a mărturisit fanilor, în timpul unui concert din Glasgow că, în timp ce era însărcinată cu fiul ei, Angelo, i-a crescut barbă din cauza hormonilor, scrie contactmusic.com, citat de Mediafax. Adele a dezvăluit că i-a crescut barbă în timpul sarcinii: "Am avut barbă şi sunt mândră de asta".

Acest simptom este unul mai răspândit decât s-ar crede, întâmpinat de multe femei în timpul sarcinii. Actriţa Drew Barrymore a declarat în 2013 că, în timp ce era însărcinată cu cel de-al doilea copil, i-a crescut un "barbişon de toată frumuseţea".

În timpul concertului din Glasgow, între două melodii, Adele le-a povestit fanilor, amuzată, de transformarea prin care a trecut. 

"În timp ce eram însărcinată, aveam atât de mult testosteron în mine, încât am reuşit să cresc o barbă. Am tuns-o aseară. Vă spun adevărul, nu este o glumă. Chiar am avut barbă şi sunt mândră de asta. Am numit-o Larry", a declarat artista, spre uimirea fanilor. Acest lucru nu este unul anormal, dar se întâmplă din cauza nivelurilor ridicate de estrogen, nu testosteron, aşa cum a crezut Adele.

Artista a făcut declaraţia surprinzătoare în urma unei discuţii despre părul facial al partenerului ei, Simon Konecki.

"Există multe bărbi frumoase pe aici. Soţul meu are o barbă frumoasă pe care o mai tunde uneori când e vară. Mă enervează lucrul ăsta, dar am şi eu o barbă, aşa că înţeleg că este prea cald în acel sezon", a adăugat cântăreaţa.

 

 

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep". Cel de-al treilea album al cântăreţei, intitulat "25", a fost lansat pe 20 noiembrie 2015, bătând toate recordurile, atât pe piaţa din Marea Britanie, cât şi în SUA.

Adele, care a câştigat şase premii Grammy cu albumul ei din 2011, intitulat "21", a doborât recordul de debut în privinţa vânzărilor săptămânale de discuri în Statele Unite, atunci când a revenit în industria muzicală, după patru ani de absenţă, cu un nou album de studio – "25".

 

Cele mai citite

VIDEO. Mesajul transmis de Papa Francisc credincioşilor care sărbătoresc Paştele

Într-un mesaj plin de speranță și încredere, Papa Francisc a transmis un apel puternic la bucurie și pace pentru credincioșii care sărbătoresc Paștele în...

Mii de persoane protestează împotriva lui Vitkor Orban din Ungaria

Mii de maghiari au protestat împotriva premierului naționalist Viktor Orban, în cadrul unui miting organizat cu câteva săptămâni înainte de alegerile europarlamentare și locale...

Când revin elevii în bănci? Calendarul examenelor naționale

Școala începe pe 8 mai, după vacanța de primăvară și după sărbătorile de Paște pentru creștinii ortodocși, conform calendarului anului școlar 2023-2024. Cursurile din modulul 5...
Ultima oră
Pe aceeași temă