26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăȘtirile zileiAccident cumplit pe centura orașului Focșani. Două persoane au murit. Update

Accident cumplit pe centura orașului Focșani. Două persoane au murit. Update

Circulaţia a fost reluată sâmbătă pe centura municipiului Focşani, după accidentul în lanţ în care au fost implicate patru autoturisme, soldat cu decesul a două persoane şi rănirea altor patru, dintre care două sunt în stare gravă, informează Agerpres.

“Circulaţia pe centura municipiului Focşani a fost reluată în urma accidentului în care au fost implicate patru autoturisme, soldat cu decesul a două dintre victime. Două persoane au fost rănite uşor, iar alte două victime sunt în stare gravă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Trei dintre victime au rămas încarcerate în urma accidentului, astfel că a fost nevoie de intervenţia a patru echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Focşani, precum şi a mai multor ambulanţe care au acordat primul ajutor victimelor.

Potrivit Poliţiei, accidentul s-ar fi produs pe fondul neatenţiei la volan, una dintre maşinile implicate fiind proiectată pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu alte două autovehicule.

“Conducătorul unui autoturism care se deplasa pe banda de lângă acostament a prins acostamentul la trecerea pe lângă un microbuz care circula pe banda de lângă axul drumului, după care a intrat în coliziune faţă – spate cu un autovehicul cu remorcă. Acesta a fost proiectat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu alte două autovehicule”, a precizat IPJ Vrancea.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Cele mai citite

Echipă mixtă română de tenis de masă, calificată la Olimpiadă

Perechea română alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat pentru proba de dublu mixt din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, a...

Forţele israeliene anunţă că dețin controlul asupra punctului de trecere Rafah din Fâşia Gaza

Forţele israeliene au preluat controlul asupra părţii palestiniene a punctului de trecere Rafah, de la graniţa cu Egiptul, în sudul Fâşiei Gaza, informează The...

VIDEO și FOTO. Putin a depus jurământul pentru un nou mandat de președinte al Rusiei. Discursul liderului de la Kremlin

Vladimir Putin a depus jurământul pentru cel de-al cincilea mandat al său de președinte al Federației Ruse, la Marele Palat al Kremlinului. În conformitate cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă